website 

 

Website en social media           < retour diensten >

 

 

 

 

 

 

Voor website en social media hebben we verschillende mogelijkheden, die afhankelijk zijn van het soort website en of we wel of niet worden aangesteld als redacteur voor de facebook pagina van een autobedrijf.

 

Website en websiteteksten:

 • Het maken van teksten voor nieuwsberichten of pagina's tbv de website.
  U heeft aan wat het onderwerp is en wat er zeker genoemd moet worden en wij ontwerpen de tekst en koppelen dit terug naar u voor correcties.
  Zodra gereed, plaatsen wij dit meteen op uw website . (alléén voor de look a like sites van PCA en VETOS)  
  Zo heeft u de mogelijkheid om de website er actueel uit te laten zien.  Aanpassingen vanwege wijzigingen in uw team zijn altijd snel te doen

clubactie   nieuw menu item

 • Het maken van nieuwe menu items
  Soms is het nodig om nieuwe menu items op uw website aan te maken, dat kunnen wij verzorgen en dan is het aan de dealer of het verder invullen van de nieuwe pagina door de dealer zelf wordt gedaan, of men het kant en klaar wil laten opleveren door ABC
  Dit is nodig als u een nieuw onderwerp op uw website wilt behandelen (bv washal of poetsservice, etc.)

 • Reparatie van pagina's
  Soms wordt een pagina  (ongewild)  negatief aangepast en is de dealer niet meer in staat om dit te repareren....
  Wij zijn in  staat om u te helpen en de gewenste situatie te realiseren.

 • Verhogen van google vindbaarheid
  Voor een beter zoekresultaat is het maken van landingspagina's een vereiste. Een landingspagina is een webpagina die wordt gevonden door google en door de website SEO instellingen en de gebruikte teksten en teksvormen hoog in de zoekresultaten komt wanneer een klant de van te voren bedachtte termen gata gebruiken in de google zoekbalk.

  Effect is een presentatie van je bedrijf bij de organische (gratis) zoekresultaten.  We gaan altijd voor een  plaats binnen de 1e 8 organische resultaten, maar regelmatig rolt er een  1e of 2e plaats uit....  

  Deze aanpassing blijft "het doen" zolang google haar zoekparameters niet wijzigd.  Bij het wijzigen van de zoekparameters van Google zal dit opnieuw moeten worden bekeken.

   landingspagina1    landingspagina2

 

Social media


Hiermee wordt bedoeld uw gebruik  van facebook, twitter , etc.  Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met facebook en twitter.

Een bedrijf facebook kan alleen maar worden gemaakt wanneer u als persoon ook een facebook heeft.  Op uw eigen facebook heeft u de mogeklijk voor het aanmaken van een bedrijfspagina. Wanneer deze pagian gemaakt is, heeft u de taak om deze pagina te vullen met 2 of meer berichten per week.  Bij voorkeur "cafe" berichten , dus die leuk zijn om te vertellen, dus geen structurele opsomming van al uw occasions ...   Via diverse aanbieders kunt u koppelingen met facebook krijgen, maar laat u niet verleiden om al uw occasions direct op de tijdlijn van facebook te zetten. Dat is even leuk, maar zorgt na verkoop van tijd voor minder volgers.

Voor occasions geldt, dat uzelf dient te bepalen welke u op de tijdlijn van facebook wilt laten zien en welk kort verhaaltje erbij hoort.  De auto video's  van bv Taggle lenen zich hier prima voor.

TIP1:wanneer uzelf actief bent met facebook, zorg dat u de facebook's volgt van bedrijven of merken die u aanstaan en deel regelmatig ene bericht van hen op uw zakelijke facebook.

TIP2: gebruik niet altijd dezelfde omslag voor facebook, pas dit aan naar de thema's en gebruik de omslagen die u vanuit uw vereniging krijgt

TIP3: voor VETOS en PCA verzorgen we de twitterberichten, abonneer us daarop en kijkt of u berichten kunt delen

 • Geen tijd voor social media?
  - ABC-Automotive kan uw facebook site vullen met 2  a 3 nieuwtjes per week, namens u! Voor de kijker is het dan net alsof uzelf uw facebook heeft aangepast!   Uiteraard kunt uzelf ook nog steeds nieuwtjes plaatsen!
  - Ook passen we dan af en toe de omslagfoto aan , zodat uw facebook dynamisch blijft en aantrekkelijk voor de kijker.

  Hoe werkt dit?   Geef ons eerst de informatie dat u graag wilt dat we uw bedrijfsfacebookpagina  mede helpen bijhouden.
  We zullen dan eerst uw pagina "liken"  Daarna gaat u naar de betreffende pagina, u gaat naar instellingen en dan naar paginarollen. 
  Daar geeft u aan dat u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uw pagina wiilt laten vullen. 

  Uw facebook kent ons al en zal ons dan een informatie sturen waarna we kunnen gaan vullen.   Klaar is "Kees"

 

 

 < retour diensten >