frits-100Kantoor Noord:  Frits Santing

Frits zijn achtergrond kan het beste samengevat worden als: 

“Als we ervoor gaan, dan gaan we er ook voor!”.

Met een studie autotechniek en bedrijfskunde & bedrijfsmechanisatie heeft hij ervaringen opgedaan bij de opzet van een commerciële buitendienst in de landbouwsector en heeft als commercieel directeur jarenlang leiding gegeven aan een snelgroeiende groothandel in onderdelen.

Vervolgens heeft Frits bij een kleinere auto-importeur de functies van parts- en servicemanager, After Sales directeur en algemeen directeur vervuld.
Via de inzet bij een groot dealerbedrijf is in 2001 de sprong gemaakt naar het eigen adviseurschap, waarbij met name begin 2002 de contacten met ABC nogal hevig werden en waarvan een volwaardig partnerschap binnen het ABC netwerk begin mei 2002 het resultaat was.

Al meer dan 11 jaar biedt ABC kantoor Noord u begeleiding bij organisatievraagstukken, hulp bij de RI&E en een veelvoud van certificeringschema’s.


Samen met de ABC partners en de collega's van kantoor Noord verzorgt Frits:

  • Consultancy  (organisatie advies , klankborden)
  • Marketing (thema acties naar klanten of APK oproepen in een bepaalde regio)
  • Kwaliteitssystemen ( ISO / NEN / Milieu )
  • Netwerkondersteuning    (o.a. VETOS / PCA / VSR/ MBSG en ECSA)

 

Daar waar het nationale afspraken betreft zijn er vaak meerdere ABC partners bij dezelfde account actief en wordt gebruik gemaakt van de regionale spreiding van de partners en elkaars specifieke kennis.


De consultants van ABC zijnalle afkomstig uit de autobranche en kennen beide zijden van de tafel en dat is wel makkelijk om een gedegen advies te kunnen geven!

 

kantoorgegevens:  ABC - Noord   / Dhr. F. Santing

Adres: Thomsonstraat 19, 9721 AT Groningen

Telefoon: 050-4040929, mobiel: 06 53209116, Fax: + 31 848329065  

e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       

KvK: 02073146