Veilig werken in het autobedrijf

ABC Automotive RIE
Gemiddeld 20 maal per jaar gaat het ernstig mis bij een autobedrijf in Nederland, met soms blijvend letsel of zelfs dodelijke afloop. De RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) is het hart van veilig en gezond werken in uw autobedrijf. Met de RI&E krijgt u inzicht in de risico's die bij u spelen. Met het bijbehorende Plan van Aanpak kunt u deze risico's beheersen.

Alle bedrijven met personeel zijn wettelijk verplicht de RI&E periodiek (BOVAG advies 1 x per 3 jaar) uit te voeren in het bedrijf. Overigens eisen ook verzekeringsmaat-schappijen een actuele RI&E voor de dekking van bijvoorbeeld uw bedrijfspand.

ABC-Automotive is dé specialist in het uitvoeren van de RI&E in het autobedrijf. Wij kennen de kneepjes van het vak en verzorgen een geheel actuele RI&E, inclusief een Plan van Aanpak.

 

 

Waarom ABC-Automotive voor de RI&E?

ABC-Automotive is dé specialist in het uitvoeren van de RI&E in het autobedrijf. Wij kennen de kneepjes van het vak en verzorgen een geheel actuele RI&E, inclusief een Plan van Aanpak. Indien wij de RI&E voor u verzorgen heeft u alle tekortkomingen in beeld, dit in tegenstelling tot bedrijven die de RI&E zelf doen en vaak een onvolledig beeld hebben. Een onvolledige RI&E of te wel een niet-actuele RI&E betekent simpelweg een vergrote kans op aansprakelijk voor de werkgever bij een arbeidsincident! 

ABC-Automotive zorgt daarbij ook voor praktisch advies hoe u op een zo effectief mogelijke manier kan voldoen aan de geldende voorschriften. Het in kaart brengen van tekortkomingen is één, maar om het op een goede wijze op te lossen is twee. Veilig werken staat daarbij voorop en met onze pragmatische blik weten we dat ook nog eens betaalbaar te houden. Onze insteek is: een veilige werkplaats is méér dan alléén het voldoen aan de wettelijke plicht. Het zorgt voor kwaliteit en uitstraling en motiveert uw personeel.

Tarieven

Het tarief voor een RI&E is mede afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en de dienstverlening die u aanbiedt. Denk daarbij ook aan aanvullingen als een tankstation en/of washal. De vanafprijs is € 495,- excl. btw voor een actuele RI&E met Plan van Aanpak, een uitgebreide fotorapportage en aanvullende documenten. Voor meer informatie over onze tarieven, neem contact met ons op.

Wie is ABC-Automotive?

ABC-Automotive is een adviesbureau gespecialiseerd in dienstverlening naar autobedrijven / garages. Niet alleen op arbozaken zoals de RI&E of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), maar ook voor (online) marketing en inkoop. Voorbeeld van marketing zaken zijn het verzorgen van APK-mailingen, nieuwsbrieven, advertenties (digitaal of op papier), websites en social media. ABC-Automotive is sinds 2001 actief en begeleidt meer dan 100 autobedrijven. Ook is ABC-Automotive formule manager en coördinator van verschillende garageformules, zoals de merkspecialisten vereniging van Peugeot en Citroen (PCA), Toyota (Vetos), Mercedes-Benz (MBSG) en het universele label Autoservice Netwerk. Hoofdkantoor van ABC-Automotive is in Vorden, Gelderland.

Interesse in de RI&E of vragen?

PvB
Patrick van Beek, bereikbaar op 0575 553495 helpt u graag verder.

Een mail sturen kan natuurlijk ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.