Auto Service Netwerk                                   ( autoservicenetwerk.nl

 

logo-staand-hetautoservicenetwerk

 

Het Auto Service Netwerk  (AutoSN)  is medio 2016 ontstaan uit een samenwerking tussen de PCA merkspecialisten (gespecialiseerd in Peugeot en Citroën)  en de VETOS Merkspecialisten (gespecialiseerd in Toyota), richting de zakelijke markt.

Inmiddels is het een eigen label en hebben ook andere bedrijven dan PCA en VETOS bedrijven de mogelijkheid om in te stromen via het kwaliteitsborgingslabel "de Kwaliteitsdealer" , lees hier meer over het ontstaan.

Met als gezamenlijk doel om 1 netwerk te bieden waarmee centraal afspraken gemaakt kunnen worden voor onderhoud en reparatie van alle merken automobielen én een label te zijn waar de leden zich als universeel bedrijf mee kunnen profileren.

Anno januari 2018 heeft dit netwerk 75 locaties in Nederland en België.  Verdere uitbreiding in België en Nederland is op komst...

Alle deelnemers werken met het open calculatie systeem " MiCheck " , waarmee transparantie is gewaarborgd in alles wat wordt gedaan. Beschikbaar zijn naast de technische informatie van alle merken, ook de onderdeelnummers en onderdeelprijzen van de originele onderdelen.

En....alternatieve onderdelen of zelfs groene delen, worden actief aangeboden men daarvoor kiest.  < website Autoservice Netwerk

 

Belangstelling voor een landelijke afspraak voor uw zakelijke autopark?  

> bel met Jur Ooijman van ABC Automotive  op 0575 553495  
> of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

klik op de kaart voor de locaties  en contact adressen 

 

 

kaart autosn jan 18 

 

 

logo-liggend-hetautoservicenetwerk