Inkoopvoordeel voor aangesloten leden                   < retour diensten >     Euro teken

Voor de merkspecialisten bestaan verschillende mogelijkheden om voordeel te halen uit gezamenlijke inkoop.

In samenwerking met de inkoopcommissies van de verschillende  merkspecialistenverenigingen en/of de overkoepelende vereniging van Merkspecialisten ECSA, zijn er mede door ABC afspraken gemaakt  met leveranciers, die direct financieel voordeel op kunnen leveren.

Voor de getailleerde informatie over de afspraken is een telefoontje naar ABC noodzakelijk, deze worden op deze pagina niet genoemd.
Daar waar gesproken wordt over een bonus achteraf, houdt dit altijd in dat de bonus via de aangesloten vereniging wordt afgehandeld/uitgekeerd.

 

Er zijn o.a. afspraken gemaakt over:

 

Olie

Met een aantal grote merken zijn er overkoepelende afspraken gemaakt die niet alleen meteen een scherpe prijsstelling / liter opleveren, maar ook vaak een bonus achteraf.  We hebben mogelijkheden om u te koppelen aan de geldende raamafspraken.
Ervaring leert dat voordeel van 50 tot 100 cent per liter mogelijk is, afhankelijk van het type olie.

 

Werkkleding

Via leverenacier als o.a. LAVANS zijn niet alleen prima prijzen vastgelegd, maar worden ook goed zittende uitvoeringen van de verschillende typen werkkleding. Hierbij zijn verschillende afspraken mogelijk, van zorgenvrij leasen, tot eigendom en uitbesteed wassen , maar ook het zelf kopen en zelf wassen.

 

Originele onderdelen

Met diverse dealergroepen in binnen en buitenland, zijn afspraken en - afhankelijk van het merk- zelfs met de importeur van het merk gemaakt. Onze inkoopprijs is dus aantrekkelijk en via een bonus systeem nog extra aantrekkelijk.
Afhankelijk van het merk wordt u verwezen naar de betreffende leverancier.

 

Alternatieve onderdelen

Met een aantal grote spelers zijn overkoepelende afspraken gemaakt, waarvan VROOAM ( partner van Fource) een bekende is en waar we ook werken met een bonus systeem.  Daarnaast zijn er ook afspraken met bedrijven als een CARFIX ( Franse merken)

 

Technische informatie

Met MiVar (samen met VROOAM/Koskamp) zijn afspraken gemaakt over het gebruik van MiCheck en de gekoppelde technische modules welke worden gevoed door TecRMi.  Zo blijft u op de hoogte van alle technische informatie, de laatste acties van de importeur en de serviceberichten die ook naar de dealer zijn gestuurd.

 

Autoaanbod

Via meerdere toeleveranciers wordt  op de intranetpagina van de betreffende merkspecialist de mogelijkheid gegeven om in de loggen om een bestelling voor een (jong) gebruikte of nagenoeg nieuwe auto te kunnen plegen.  Ook kan er ingetekend worden op voorraad auto's die direct kunnen worden geleverd. Hierdoor zit u op de 1e rij als er partijen auto's beschikbaar komen in binnen- en buitenland.

 

Huisstijl

GEVEL: Diverse bedrijven werken met  ons samen, waaronder MH Roadstyling , ARMADA Janse en Gooren Lichtreclame.  Deze bedrijven zijn specialist in het aankleden van een bedrijf en weten hoe men met de huisstijlregels om moet gaan.

Give away:  via o.a. Erik Kuiper Relatiegeschenken worden centrale afspraken gemaakt voor actiematige give away aanpak. Die gewoon per dealer naar behoefte te bestellen zijn.

Drukwerk:  Hoewel veel bedrijven kunnen drukken, lopen veel standaard bestellingen van huisstijldrukwerk via busy mark.  Aparte drukwerkopdrachten kunnen via onze huisdrukker Print2Pack of door uzelf worden verzorgd.

 

Kalenders

De Nederlandse kalenderfabriek en Erik Kuiper Relatiegeschenken zijn adressen die de drukinfo van ons krijgen en u altijd een kalender kunnen leveren die voldoet aan de huisstijl van uw vereniging.

 

Financiering en verzekering

De grootste teamplayer hierin is Carmeleon, waarvan we de rekenmodules pasklaar kunnen maken op alle look-a-like websites. Met prima voorwaarden voor de deelnemers! Of soms zelfs met een eigen merkverzekering!

 

Leaseafspraken

Via onze partner Hilterman Lease, DMC DutchMobilityCompany en o.a. leasemaatschappijen als MKB lease, Alcredis lease en  LeasePlan, zijn producten aan te bieden aan uw klanten die vergelijkbaar zijn met de merkdealer en ook concurrerend zijn.

 

Slim Lease

Een product dat alleen kan draaien op de look a like sites zoals wij deze kennen en een samenwerking is tussen de merkspecialisten.
Is een combinatie van financiering, verzekering en onderhoud en kan bij jong gebruikt een antwoord zijn op private lease vragen.

 

< retour diensten >