dreamstime xs 12270211Natuurlijk is mond tot mond reclame de beste marketing die je als bedrijf kunt hebben.

Een tevreden klant haalt immers veel sneller een nieuwe klant binnen dan wanneer je dit zelf moet gaan doen. Maar marketing gaat verder dan alleen werken met tevreden klanten....  

 

 

 Onderwerpen waar ABC op marketinggebied u behulpzaam kan zijn:

 • Bepaling van uw sterke en zwakke punten
 • Adviezen voor een doelmatiger organisatie
 • Keuze van de meest profijtelijke doelgroepen
 • Klantenbinding
 • Werving van nieuwe klanten
 • Loyaliteitsprogramma's
 • Mailing 
  ( ABC beschikt over miljoenen adressen...)
 • Website ontwerp en onderhoud
 • Social media

Marketing: Wat is marketing nu eigenlijk?  Dit is het vermarkten van je bedrijf en haar medewerkers, aan potentiele klanten van het bedrijf. Dat begint al bij de juiste uitstraling van het pand en de uitingen die worden gebruikt in de showroom en in de service afdeling.  De mening over degelijkheid, betrouwbaarheid en betaalbaarheid van een bedrijf worden voor een belangrijk deel gevormd door de 1e indruk die men krijgt over het bedrijf. Orde, netheid en no-nonsense bedrijfsvoering, zijn in deze fase van groot belang!

Thema-informatie: Wil men verder dan de bestaande klanten, dan ontkomt men niet aan uitingen via advertenties in kranten of andere media, maar zeker ook direct mailing is hierbij van eminent belang.  Hier levert  ABC u ongekende nieuwe mogelijkheden!

Wij verzorgen bijvoorbeeld uw thema kaart naar uw potentiĆ«le klanten door te helpen ontwerpen, wij laten het drukken, wij verzorgen de koppeling met de adressen en ook de adressen zelf!  Wat u rest is de afspraken noteren...............

APK mailing De beste methode om bij uw potentiĆ«le klant op de tafel te komen, is via de APK oproepkaart! Ja, het is waar dat er meerdere bedrijven zijn die deze kaart versturen, maar wanneer u hier niet bij bent, komt de nieuwe klant in ieder geval nooit naar u toe! Onze APK oproepen versturen wij in de vorm van: brieven, oproepkaart in A6 afmeting of in A5 afmeting. Uiteraard met uw eigen kenmerk erop! Zie de voorbeelden button aan de rechterzijde van deze pagina!

Laat uw bedrijf zien!  >>  een juiste marketing is daarom noodzakelijk!   klik hier voor voorbeelden

Wij helpen u hier graag bij!